Laden Evenementen

Alle Evenementen

Komende week draait LingeFilm voor de kids op woensdag 9 oktober de vrolijke Nederlandse speelfilm Superkrachten voor je Hoofd (15 uur), met een gratis activiteit voor de jonge bezoekers, georganiseerd in samenwerking met de bibliotheek in het kader van de Kinderboekenweek.

Superkrachten voor je Hoofd gaat over Lev, die megafan is van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Maar als zijn oma komt logeren, wordt alles anders. Want zij durft alles! Samen met zijn oma gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con. 

Deze week is het Kinderboekenweek en LingeFilm Kids organiseert samen met de bibliotheek een Kinderboekenweekfeest dat helemaal in het teken staat van het boekweekthema ‘Lekker eigenwijs’. Voor en na de film ben je welkom in de bieb: kom experimenteren in het Medialab of ga met je favoriete superheld op de foto via het greenscreen.

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lingefilm.nl

Organisator

Lingefilm

Locatie

De Pluk Geldermalsen
Rijksstraatweg 64
Geldermalsen, 4194 SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Deel je dit bericht? Dat zou gewéldig zijn!! Bedankt.